ظرفیت تولید انواع خشک کن صنعتی میوه و سبزی

دستگاه های خشک کن برای استفاده در سطوح مختلف کاری طراحی شده اند و از انواع نیمه صنعتی تا چندین ظرفیت صنعتی که در کارخانه های بزرگ معمولا از چندین دستگاه استفاده می شود. در کل می توان به این موضوع اشاره کرد که ظرفیت دستگاه های خشک کن تونلی از خشک کن های میوه کابینی بیشتر است.
معمولا خشک کن های کابینی ظرفیت ورودی هر بار در حدود 100 الی 300 کیلوگرم داشته و خشک کن های کانتینیوز یا همان تونلی ظرفیت حدود 1 الی دو تن در هر شیفت کاری را دارند.
در مقاله های بعدی به معرفی انواع خشک کن ها پرداخته و به تفصیل در مورد ظرفیت ورودی و خروجی آنها صحبت خواهیم کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید