ساختار دستگاه میوه خشک کن

ساختار دستگاه میوه خشک کن

دستگاه میوه خشک کن در ماشین آلات خشک کن کابینتی سهولت در بارگیری برای ورود و خروج…..حمل محصول با دقت بالایی انجام میشود.

این نمونه از ماشین خشک کن میوه با داشتن سینی های مخصوص برای بارگیری مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.

شروع کار در هر واحد تولیدی چند فاکتور اساسی را در بر خواهد گرفت یکی از مهمترین آنها کاهش نیروی انسانی می باشد.

برای واحد های نسبتا کوچک الزاما نیاز به خط تولید تمام اتوماتیک خشک کن میوه نمی باشد و میتوان از ماشین آلات نیمه اتوماتیک نیز استفاده نمود .

در این قسمت درخصوص ابتدای شروع یک واحد خشک کن میوه و سبزیجات مختصر توضیحی خواهم داد .

خط شستشو و خشک کن میوه
میوه های که برای فراوری به بخش تولید وارد می شوند قاعدتا باید برای شروع شستشو و ضدعفونی شوند

قبل از شستشو محصول وارد شده دستچین خواهد شد تا از میوه های خراب و حتی آنهایی که رنگ دارند

پاک شود تا در روند تولید خلائی در کیفیت به وجود نیاورند. مرحله بعد ضد عفونی کردن می باشد که در این

مرحله از ماشین های ضد عفونی اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک استفاده خواهد شد ، مرحله بعد نیز آبکشی میوه ها

می باشد. برای وارد کردن محصول به قسمت بعدی باید آب حاصل از شستشو میوه آبکشی و رطوبت روی محصول گرفته شود

خشک کن میوه صنعتی

چرا که برای وارد شدن به قسمت نهایی که همان دستگاه خشک کن میوه می باشد نباید آب مضاف بر

رطوبت داخلی خود میوه وارد دستگاه شود.در این قسمت که برش انجام خواهد شد به وسیله دستگاه اسلایسر میوه

و اینکه اکثر میوه هایی که هسته بزرگ دارند باید قبل از برش به دستگاه هسته گیر انتقال داده شوند تا

هسته میوه را جدا سازی بنماید.

منبع مقاله:ویکی پدیا

اطلاعات تماس ماشین سازی ایران مهر

همراه: 09133066530

تلفن:38806530-031

آدرس : اصفهان ،شهرک صنعتی محمودآباد بین خیابان 42 و 44

ایمیل : info@iranmehrmachine.ir

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید